Pachetelele cu salata sunt un aperitiv delicios si satios, ideale pentru o masa festiva si nu numai.
Se prepara din timp foile de clatite dupa reteta obisnuita, dar fara niciun adaos de zahar.
Cu putin timp inainte de masa, se curata legumele, se taie julien si se pun intr-o salatiera. Se presara sare, piper, se adauga ulei si suc de lamaie, dupa gust.
Se fac pachetele, care se aranjeaza pe un platou cu salata verde.
Pachetelele se leaga cu codite de ceapa verde si se servesc cu sos alb.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii