Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care n
Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care nu seclipeste (aprox 300 gr).
Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta.
Am pus ceapa la calit intr-o lingura de ulei. Am adaugat ardeii.
Am amestecat putin si apoi am pus morcovul.
Am lasat 5 minute si am pus varza.
Se amesteca totul. Se adauga piperul, sosul de soya si sosul hoisin si am lasat sa se inmoaie varza si morcovul.
Sunca am prajit-o si am adaugat-o in umplutura.
Am pus la racit umplutura si m-am apucat sa intind coca.
Am intins coca cat mai subtire (rotunda), am taiat-o in 8 parti, am pus umplutura, am format pachetele si am pus la prajit in tigaie.
Le-am pus la scurs cand au fost gata.
Se serveste cu salata sau cu diferite sosuri.
Reteta Pachetele de primavara, specific chinezesc a fost propusa de Tanya A pe forum culinar.ro
Alte retete cu specific chinezesc gasiti aici:
Pui cu sos iute si miere,
Porc cu alune si stafide,
Pui cu ananas
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii