Pachetele de primavara, specific chinezesc

Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care n

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pachetele de primavara, specific chinezesc

Ingrediente

  • Aluatul :
  • 1 ou
  • un varf de sare
  • 150 ml apa
  • 1 lingura ulei
  • 300 g faina
  • Umplutura:
  • o varza mica alba
  • 5-6 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1-2 cepe mici
  • 3-4 felii sunca praga
  • piper
  • 1 lingura sos hoisin
  • 3-4 linguri sos soya

Mod de preparare

Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care nu seclipeste (aprox 300 gr).

Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta.

Am pus ceapa la calit intr-o lingura de ulei. Am adaugat ardeii.

Am amestecat putin si apoi am pus morcovul.

Am lasat 5 minute si am pus varza.

Se amesteca totul. Se adauga piperul, sosul de soya si sosul hoisin si am lasat sa se inmoaie varza si morcovul.

Sunca am prajit-o si am adaugat-o in umplutura.

Am pus la racit umplutura si m-am apucat sa intind coca.

Am intins coca cat mai subtire (rotunda), am taiat-o in 8 parti, am pus umplutura, am format pachetele si am pus la prajit in tigaie.

Le-am pus la scurs cand au fost gata.


Se serveste cu salata sau cu diferite sosuri.

Reteta Pachetele de primavara, specific chinezesc a fost propusa de Tanya A pe forum culinar.ro

Alte retete cu specific chinezesc gasiti aici:

Pui cu sos iute si miere,

Porc cu alune si stafide,

Pui cu ananas

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide