Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care n
Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care nu seclipeste (aprox 300 gr).
Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta.
Am pus ceapa la calit intr-o lingura de ulei. Am adaugat ardeii.
Am amestecat putin si apoi am pus morcovul.
Am lasat 5 minute si am pus varza.
Se amesteca totul. Se adauga piperul, sosul de soya si sosul hoisin si am lasat sa se inmoaie varza si morcovul.
Sunca am prajit-o si am adaugat-o in umplutura.
Am pus la racit umplutura si m-am apucat sa intind coca.
Am intins coca cat mai subtire (rotunda), am taiat-o in 8 parti, am pus umplutura, am format pachetele si am pus la prajit in tigaie.
Le-am pus la scurs cand au fost gata.
Se serveste cu salata sau cu diferite sosuri.
Reteta Pachetele de primavara, specific chinezesc a fost propusa de Tanya A pe forum culinar.ro
Alte retete cu specific chinezesc gasiti aici:
Pui cu sos iute si miere,
Porc cu alune si stafide,
Pui cu ananas
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii