Am lasat nautul la inmuiat peste noapte, l-am clatit si fier cam 3 ore. Am pasat rosia cu cei 2 catei de usturoi in blender. Am pus ceapa taiata inel
Am lasat nautul la inmuiat peste noapte, l-am clatit si fier cam 3 ore. Am pasat rosia cu cei 2 catei de usturoi in blender. Am pus ceapa taiata inele si ardeii bucatele mici le-am pus la calit in ulei de masline pana s-au inmuiat bine (la foc mic si am tot amestecat) Cand s-a fiert nautul l-am pasat in blender si l-am adaugat peste legume + 1 cana de apa si am lasat la foc mic pana s-a eveporat apa.
L-am mancat cu wasa
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii