Pate de Naut

Pate de Naut este o delicioasa reteta, fara carne, fara produse de origine animala adica este ideala si pentru o zi de post.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pate de Naut

Ingrediente

  • 200 grame naut
  • un morcov
  • o telina mica
  • o ceapa
  • maghiran
  • usturoi
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Pate de Naut este o delicioasa reteta, fara carne, fara produse de origine animala adica este ideala si pentru o zi de post. Nautul se spala si se lasa la inmuiat 12 ore. Se scurge si se pune la fiert in apa suficienta (fierbe in 2-3 ore).
Cu jumatate de ora inainte de a fi gata se adauga legumele, in afara de ceapa. Cand sunt fierte, se scurge de zeama si se mixeaza impreuna cu ceapa tocata fin si calita, sarea, uleiul, maghiranul, oregano si usturoiul.


Pate de Naut se poate sevri cu paine prajita.
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori