Pate de Naut

Pate de Naut este o delicioasa reteta, fara carne, fara produse de origine animala adica este ideala si pentru o zi de post.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pate de Naut

Ingrediente

  • 200 grame naut
  • un morcov
  • o telina mica
  • o ceapa
  • maghiran
  • usturoi
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Pate de Naut este o delicioasa reteta, fara carne, fara produse de origine animala adica este ideala si pentru o zi de post. Nautul se spala si se lasa la inmuiat 12 ore. Se scurge si se pune la fiert in apa suficienta (fierbe in 2-3 ore).
Cu jumatate de ora inainte de a fi gata se adauga legumele, in afara de ceapa. Cand sunt fierte, se scurge de zeama si se mixeaza impreuna cu ceapa tocata fin si calita, sarea, uleiul, maghiranul, oregano si usturoiul.


Pate de Naut se poate sevri cu paine prajita.
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc