Pateu imitat

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, pip

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mijlocii
  • 1 lingura de untura
  • 2 linguri de pesmet
  • 50 g drojdie
  • 1 pahar de lapte
  • 2 oua rascoapte
  • 1 praf de ienibahar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de ienibahar.

Se amesteca totul bine pe foc, pina se ingroasa.

Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusurile, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus.

Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Supa de pui cu galuste

Sparanghel cu sunca

Pui cu sos alb

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori