Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, pip
Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de ienibahar.
Se amesteca totul bine pe foc, pina se ingroasa.
Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusurile, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Supa de pui cu galuste
Sparanghel cu sunca
Pui cu sos alb
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii