Pas 1. Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plast
Pas 1.
Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plastic. De preferinta se framanta coca cu o zi inainte (cu cat sta mai mult la frigider devine mai frageda)
Spanacul curatat si bine spalat se pune la fiert in apa cu sare, se dau cateva clocote, sa se inmoaie. Apoi se scurge bine, se toaca, se amesteca cu branza de vaci, branza de burduf (branza sarata dupa gust), si cu cele 2 oua.
Se intinde cate o foaie din coca preparata anterior si se umple cu spanacul amestecat cu branza si oua. Se ruleaza foaia si se pun intr-o tava (neunsa). Se coc la cuptorul incins aprox 45-50 minute, pana se rumenesc.
Se servesc calde sau reci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii