Pas 1. Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plast
Pas 1.
Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plastic. De preferinta se framanta coca cu o zi inainte (cu cat sta mai mult la frigider devine mai frageda)
Spanacul curatat si bine spalat se pune la fiert in apa cu sare, se dau cateva clocote, sa se inmoaie. Apoi se scurge bine, se toaca, se amesteca cu branza de vaci, branza de burduf (branza sarata dupa gust), si cu cele 2 oua.
Se intinde cate o foaie din coca preparata anterior si se umple cu spanacul amestecat cu branza si oua. Se ruleaza foaia si se pun intr-o tava (neunsa). Se coc la cuptorul incins aprox 45-50 minute, pana se rumenesc.
Se servesc calde sau reci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii