Porumb copt la cuptor

Luam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei, apoi se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat. Alegem catev

Complexitate
redusa
Porumb copt la cuptor

Ingrediente

  • porumb
  • usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Luam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei, apoi se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat. Alegem cateva folii de aluminiu si se punem cateun porumb uns cu acel mujdei. Condimentam cu sare. Se infasoare porumbul bine si se aseaza intr-o tava de cuptor. Dati apoi la cuptor 1 ora si 40 min la foc mediu spre tare si intoarceti porumbul din 30 in 30 minute.


Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara

Alte retete culinare recomandate

Zacusca de ciuperci

Zacusca

Varza murata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc