Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maione
Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,
preparate complet.
Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza.
Maioneza se poate inlocui cu un sos preparat astfel: se
amestec un catel de usturoi pisat cu o felie de paine inmuiata in si stoarsa, dupa care se incorporeaza,
treptat, 10 ml de ulei.
Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga o
lingurita de otet si una de cimbru tocat.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii