Rosii „acordeon"

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maione

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua fierte tari
  • 250 ml maioneza

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,

preparate complet.

Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza.

Maioneza se poate inlocui cu un sos preparat astfel: se

amestec un catel de usturoi pisat cu o felie de paine inmuiata in si stoarsa, dupa care se incorporeaza,

treptat, 10 ml de ulei.

Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga o

lingurita de otet si una de cimbru tocat.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci