Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, mo
Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, morcovii si pastarnacul se dau pe razatoarea mare si se amesteca apoi cu oul. In uleiul incins se toarna tot amestecul cu lingura si se prajeste la foc mic 6-7 minute. Se scoate apoi din tigaie, se pune deasupra o farfurie si se rastoarna. Se pune cealalta parte a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute.
Se orneaza cu frunze de partunjel.
Alte retete culinare:
Zacusca de ghebe Salata de vinete cu maioneza Varza calita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii