Rulada cu spaghetti si spanac este intr-adevar un aperitiv deosebit in primul rand prin aspect, apoi prin gust.
Spaghetele se fierb conform intructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se amesteca cu 200 g crema de branza.
Se amesteca spanacul pasat cu mararul tocat si cu 2 oua si se condimenteaza cu sare, dupa gust.La fel se procedeaza si cu pasta de ardei. Se intinde mai intai spanacul, apoi pasta de ardei si iar spanacul (una langa alta, ca in poza) in strat uniform, de aproximativ 0, 5 cm grosime, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei.
Cascavalul se da prin razatoare si se adauga deasupra spanacului si pastei de ardei, dupa care se pun spaghetele fierte si amestecate cu crema de branza.
Se bat 2 oua cu smantana si se pun deasupra compozitiei.
Se da tava la cuptor, la foc mic, aproximativ 45 de minute. Se scoate tava si se lasa sa se raceasca. Se unge cu restul cremei de branza.
Se ruleaza cu grija sa nu se rupa, ajutandu-va de hartia de copt si se da la rece pentru 3- 4 ore
Se taie iin felii de grosimea dorita si se serveste ca aperitiv.
Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se poate pastra rulada calda sau se poate incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.
Rulada de spaghetti cu spanac se taie felii si se serveste rece, ca aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii