Rulourile de piure cu carne tocata au un aspect placut si apetisant si pot fi servite cu usurinta atat la o masa in familie cat si la o cina cu prietenii sau o ocazie festiva. Poti sa prepari reteta ca aperitiv sau ca masa principala.
In carnea tocata se adauga ceapa si usturoi, taiate marunt. Se toarna apa cat sa n-o acopere si se lasa pe foc pana scade apa.
Se face o pasta omogena din piureul de cartofi amestecat cu unt, 2 linguri de faina, 1 ou intreg, 1 galbenus, sare si piper. Se intinde pasta pe un servet cu faina, se pune deasupra carnea si se ruleaza cu ajutorul servetului. Se taie rulouri de cca 2 cm, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Rulourile de cartofi piure cu carne tocata se pot servi impreuna cu un sos de smantana sau o salata de cruditati.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii