Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si sc
Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si scurs. Cand este gata, da deoparte, sareaza si condimenteaza dupa gust. intinde foaia putin, unge-o cu amestecul de mai sus si ruleaza cu grija. Taie bucati de 2-3 cm, aseaza-la pe o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-20 de minute.
In cazul umpluturii cu masline, pune-le pe acesta in robotul de bucatarie impreuna cu usturoirul si 1-2 lingurite cu ulei de masline. intinde foietajul, presara parmezan si unge cu pasta de masline. Ruleaza si da la rece pentru 10-15 minute. taie felii groase de 2-3 cm si coace-le 10-15 minute intr-o tava tapetata.
Alte retete:
Rulada de pui
Rosii umplute cu piept de pui
Rulada cu ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii