Rulouri rapide

Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si sc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr foietaj
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr spanac
  • 150 gr sunca
  • 1 ceapa
  • sare
  • boia iute
  • ulei
  • Umplutura de masline:
  • 200 gr masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • parmezan

Mod de preparare

Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si scurs. Cand este gata, da deoparte, sareaza si condimenteaza dupa gust. intinde foaia putin, unge-o cu amestecul de mai sus si ruleaza cu grija. Taie bucati de 2-3 cm, aseaza-la pe o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-20 de minute.

In cazul umpluturii cu masline, pune-le pe acesta in robotul de bucatarie impreuna cu usturoirul si 1-2 lingurite cu ulei de masline. intinde foietajul, presara parmezan si unge cu pasta de masline. Ruleaza si da la rece pentru 10-15 minute. taie felii groase de 2-3 cm si coace-le 10-15 minute intr-o tava tapetata.
Alte retete:

Rulada de pui

Rosii umplute cu piept de pui

Rulada cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori