Inmuiem ceapa razuita si usturoiul in margarina, adaugam dovleacul si condimentele si fierbem amestecand continuu pana se evapora zeama. Captusim cu h
Inmuiem ceapa razuita si usturoiul in margarina, adaugam dovleacul si condimentele si fierbem amestecand continuu pana se evapora zeama. Captusim cu hartie de copt o ta. Ungem fiecare foaie de foetaj cu margarina topita. Punem 4 foi una peste cealalta, adaugam cascavalul razuit la dovleac si amestecam, punem umplutura pe 1/3 din aluat in parte superioara, rulam foile, le ungem cu ou si le presaram cu pesmet, procedam la fel si cu celalalte foi. Coacem in cuptorul fierbinte (aceasta specialitate poate fi folosita drept garnitura langa carne cu sos).
Alte retete cu prajituri
Tort de ciocolata
Prajitura cu nuca
Prajitura de branza
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii