Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima
Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima cu lingura si se amesteca cu pasta de sunca si brinza rasa, cu sare, iar la urma cu albusurile batute spuma, amesteÂcind usor, de jos in sus. Se unge cu unt un vas de sticla incasabila, se toarna compozitia in el, se introduce in cuptorul fierbinte, opoi se face focul mai mic.
Cand sufleul este copt, se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Zacusca de ciuperci
Zacusca
Supa de galuste

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii