Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima
Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima cu lingura si se amesteca cu pasta de sunca si brinza rasa, cu sare, iar la urma cu albusurile batute spuma, amesteÂcind usor, de jos in sus. Se unge cu unt un vas de sticla incasabila, se toarna compozitia in el, se introduce in cuptorul fierbinte, opoi se face focul mai mic.
Cand sufleul este copt, se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Zacusca de ciuperci
Zacusca
Supa de galuste
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaTrebuie să recunosc că îmi place mult mai mult decât crema de zahăr ars şi mi se pare desertul perfect de iarnă –...
Crema catalanaAceasta este varianta mea de islere, unele sunt umplute cu crema de unt, altele cu gem de caise, apoi glazurate cu ciocolata.
IslereVedeta bucătăriei grecești este faimoasa salată tzatziki. Este răcoroasă, absolut delicioasă și o găsești peste...
TzazikiSe prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma). Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se...
Sos espagnolePentru jeleu de fructe se pun pe foc visinile spalate si curatate de samburi, impreuna cu apa si zahar; dupa 3-4min, se da la...
Jeleu de fructePastele nu sunt numai bune și pe placul multora, ci și ușor și rapid de preparat, pentru a face mâncăruri...
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptorIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii