Culoare si vitamine in acest delicios aperitiv!
Se desface broccoli in bucatele mai mici , se spala si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca. 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa. Se unge o tavita cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de broccoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins cca 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii