Culoare si vitamine in acest delicios aperitiv!
Se desface broccoli in bucatele mai mici , se spala si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca. 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa. Se unge o tavita cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de broccoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins cca 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii