Sufleu de cartofi cu branza sarata

Sufleul de cartofi cu branza este unul dintre cele mai bune aperitive, care se poate servi atat cald cat si rece. Pentru a pregati aceata reteta avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • 3 oua.

Mod de preparare

Sufleul de cartofi cu branza este unul dintre cele mai bune aperitive, care se poate servi atat cald cat si rece. Pentru a pregati aceata reteta avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua. Se fierb cartofii in coaja si se fac piure, prin presare sau se dau prin sita. Cand s-au racit se amesteca cu sare, cascavalul ras, galbenu­surile si untul. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie usor. Se unge un vas cu unt, se toarna sufleul in el si se introduce in cuptor sa se coaca.


Se poate servi cald sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci