Delicioasa si rapida
Dovleacul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.
In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.
In alt bol se sparg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovleacul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze.
Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.
Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute in cuptorul preincalzit la 150 grade celsius.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiImi plac pastele, imi plac ciupercile si nu ezit niciodata sa fac aceasta combinatie, iar rezultatul este unul foarte gustos....
Paste cu sos de ciuperciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor "Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii