Spalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu faina, cu lapte si smantana
Spalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu faina, cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu galbenu- surile, cu cascavalul ras pe razatoarea mica, cu sunca taiata cubulete mici. Se bat albusurile spuma tare, se amesteca usor in compozitie, amestecand de jos in sus, se toarna intr-un vas uns cu unt, din care se va servi la masa, se introduce in cuptor sa se coaca. Nu se deschide cuptorul timp de 20 minute. Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se inÂtroduce sufleul, apoi se face focul mic.
Alte retete recomandate:
Dovleac la cuptor Chiftelute Conopida la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii