Intinde aluatul in forma d etarta dupa ce ai uns-o cu ulei. Apasa bine cu mana ca sa se potriveasca in forma. Indeparteaza aluatul de pe margini si da
Intinde aluatul in forma d etarta dupa ce ai uns-o cu ulei. Apasa bine cu mana ca sa se potriveasca in forma. Indeparteaza aluatul de pe margini si da la frigider. Intre timp, fierbe cartofii in coaja, decojeste-i si taie-i rondele. Taie prazul si caleste-l in putin ulei. Bate oul si amesteca-l cu cascaval ras si smantana. Potriveste de sare si piper. Scoate forma de tarta din frigider, umple-o cu praz calit, pune cartofii deasupra si toarna amestecul de smantana. Da la cuptorul incis in prealabil vreo 25-30 de minute.
Se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii