Pentru tarte cu legume drojdia se dizolva untr-ul bol cu putina apa si zaharul. Peste faina se adauga restul de apa cat sa se obtina un aluat lichid.
Pentru tarte cu legume drojdia se dizolva untr-ul bol cu putina apa si zaharul. Peste faina se adauga restul de apa cat sa se obtina un aluat lichid si se lasa sa se dospeasca 10 minute. Se toarna peste faina ramasa impreuna cu o lingura cu ulei de masline, jumatate de lingurita de sare si piper dupa gust.
Se framanta pana se obtine un aluat potrivit de tare, se acopera cu un servet si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.Se intinde o foaie potrivit de groasa, se taie cercuri cu o cana si se aseaza in forme de tarte unse cu ulei si presarate cu faina.
Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se introduc in cuptorul incins si se coc la foc mediu 15-20 de minute. Se scot ci grija din forme, ca sa nu se rupa si se aseaza la racit pe un gratar de bucatarie.
Mozzarella se amestec impreuna cu ardeii taiati cubulete, oregano, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper si otet dupa gust.Se adauga maslinele, se amesteca si se pun in formele de tarta.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii