Tartinele cu dovleac copt se pregatesc foarte repede. Pentru aceste aperitive cu dovleac mai aveti nevoie de margarina, zahar, scortisoara, zahar vanilat, nuci si paine.
Dovleacul se taie felii, se spala si se stropeste cu putin ulei. Se pune apoi la copt 20 de minute. Dupa ce dovleacul s-a rumenit, se scoate din cuptor si se pune in tava paine taiata felii, ca sa se rumeneasca frumos. Se scoate miezul dovleacului, inca fierbinte si se pune intr-un castron, se adauga zaharul si zaharul vanilat, margarina si scortisoara, apoi se paseaza foarte fin. Cu aceasta crema de dovleac, se ung feliile de paine putin crocante si se decoreaza cu jumatati de nuca.
Se servesc imediat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii