Tartine cu dovleac copt

Tartinele cu dovleac copt se pregatesc foarte repede. Pentru aceste aperitive cu dovleac mai aveti nevoie de margarina, zahar, scortisoara, zahar vanilat, nuci si paine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tartine cu dovleac copt

Ingrediente

  • 500 gr dovleac
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita margarina
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 paine
  • 10 nuci intregi
  • ulei

Mod de preparare

Dovleacul se taie felii, se spala si se stropeste cu putin ulei. Se pune apoi la copt 20 de minute. Dupa ce dovleacul s-a rumenit, se scoate din cuptor si se pune in tava paine taiata felii, ca sa se rumeneasca frumos. Se scoate miezul dovleacului, inca fierbinte si se pune intr-un castron, se adauga zaharul si zaharul vanilat, margarina si scortisoara, apoi se paseaza foarte fin. Cu aceasta crema de dovleac, se ung feliile de paine putin crocante si se decoreaza cu jumatati de nuca.


Se servesc imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci