Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama de lamaie dupa gus
Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama de lamaie dupa gust. De preferat a se folosi si zeama de lamaie la aceeasi temperatura pentru a nu se taia crema. Eu am mixat crema pentru a se marunti bine ceapa si a o sprita cu seringa.
Se potriveste de sare si se spriteaza pe bucatele de paine prajita si castravete felii. Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii