Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga va
Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga varza peste si se soteaza 10-15 minute. Se potriveste de sare si piper, apoi se imparte pe jumatatile de chifle, prajite in prealabil.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii