Tartine cu varza calita

Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga va

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 100 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 1 kg varza dulce
  • 1 rosie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga varza peste si se soteaza 10-15 minute. Se potriveste de sare si piper, apoi se imparte pe jumatatile de chifle, prajite in prealabil.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori