Telina cu branza de vaci si telemea de oaie

Telina se spala si se curata de frunze. Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust. Se acopera j

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 teline mari
  • 100 g branza de vaci
  • 20 g telemea de oaie
  • 2 linguri de smantana
  • 8 felii subtiri de jambon
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Telina se spala si se curata de frunze.

Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust.

Se acopera jumatate din fiecare telina cu acest amestec. Apoi, se infasoara cate o felie foarte fina de jambon in jurul fiecarei radacini, peste stratul de branza.

Pe un platou, se asaza frunzele de salata, spalate bine si scurse, peste care se pun radacinile de telina.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete de aperitive:

Placinta cu sunca

Conopida cu maioneza

Rulada de omleta cu crema de orez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori