Telina se spala si se curata de frunze. Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust. Se acopera j
Telina se spala si se curata de frunze.
Se amesteca bine cele doua sortimente de branza si smantana si se pune piper si sare dupa gust.
Se acopera jumatate din fiecare telina cu acest amestec. Apoi, se infasoara cate o felie foarte fina de jambon in jurul fiecarei radacini, peste stratul de branza.
Pe un platou, se asaza frunzele de salata, spalate bine si scurse, peste care se pun radacinile de telina.
Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de aperitive:
Placinta cu sunca
Conopida cu maioneza
Rulada de omleta cu crema de orez
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii