Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua, apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s
Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua,
apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s-a evaporat, se adauga o lingura de unt proaspat.
Se sareaza dupa gust.
Se servesc fierbinti, simple
sau cu friptura.
Va recomandam urmatoarele retete de friptura:
Rosii umplute cu piept de pui
Pui la tava
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii