Cartofii se curata de coaja, apoi se taie marunt, se amesteca cu ceapa tocata marunt si se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de car
Cartofii se curata de coaja, apoi se taie marunt, se amesteca cu ceapa tocata marunt si se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de cartofi. Se scot apoi si se lasa la scurs. Separat, se bat ouale si se toarna peste cartofi. Se amesteca bine si se pun din nou la prajit in uleiul incins.
Se serveste fierbinte, ornat cu frunze de patrunjel.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii