Cartofii se curata de coaja si apoi se taie cubulete. Se pun la fiert 20 de minute. Se caleste prazul, intre timp, pe foc mic, cu putin ulei. Dupa ce
Cartofii se curata de coaja si apoi se taie cubulete. Se pun la fiert 20 de minute. Se caleste prazul, intre timp, pe foc mic, cu putin ulei. Dupa ce au fiert cartofii, se strecoara de apa si se face un piure din el. Se adauga prazul calit, maslinele maruntite, jumatate din patrunjelul tocat, sarea si piperul. Se modeleaza apoi 4 turte, care se lasa la rece 30 de minute. Se dau apoi printr-un ou batut si prin pesmet, dupa care se pun la prajit in uleiul incins. Separat se frige si baconul pana devine crocant, iar din celelalte oua se prepara ochiuri. Se acopera fiecare turta cu un ou si se serveste cu 2 felii de bacon.
Se orneaza cu patrunjel.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii