Cartofii se curata si se rad, apoi se scurg intr-un tifon. Se amesteca cu ouale, boiaua si cascavalul. Separat se pune la calit in ulei incins ardeiu
Cartofii se curata si se rad, apoi se scurg intr-un tifon. Se amesteca cu ouale, boiaua si cascavalul. Separat se pune la calit in ulei incins ardeiul maruntit. Se adauga apoi peste amestecul de cartofi si se formeaza 4 turte, ce se pun la prajit. Se amesteca apoi cu smantana si semintele de mac.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii