Cartofii se curata si se rad, apoi se scurg intr-un tifon. Se amesteca cu ouale, boiaua si cascavalul. Separat se pune la calit in ulei incins ardeiu
Cartofii se curata si se rad, apoi se scurg intr-un tifon. Se amesteca cu ouale, boiaua si cascavalul. Separat se pune la calit in ulei incins ardeiul maruntit. Se adauga apoi peste amestecul de cartofi si se formeaza 4 turte, ce se pun la prajit. Se amesteca apoi cu smantana si semintele de mac.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii