Vinetele pane cu cascaval si sunca presata sunt aperitive delicioase si sanatoase. Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie felii si se sareaza.
Vinetele pane cu cascaval si sunca presata sunt aperitive delicioase si sanatoase. Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja; 100 g se dau prin razatoare. ªunca si cascavalul ramas se taie felii subtiri de marimea vinetelor. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se amesteca cu sare, piper si cascavalul ramas. Feliile de vinete se trec prin 100 g faina si se lasa 2-3 minute pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vinete se aseaza intre o
felie de cascaval si una de sunca, apoi se trec prin restul de faina, compozitia de oua si se prajesc in ulei la foc moderat.
Vinetele pane cu cascaval si sunca presata se serveste cald sau rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii