Waffe cu spanac şi parmezan

Waffele cu spanac şi parmezan sunt o idee minunata de gustari/aperitive cu care sa va surprindeti invitatii, sau o metoda delicioasa de a va rasfata cu ceva bun.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Waffe cu spanac şi parmezan

Ingrediente

  • 250 gr de făină
  • O jumătate de pliculeţ praf de copt
  • 3 ouă
  • 100 ml de lapte
  • 1 căţel de usturoi (mare)
  • O ceaşcă mică de spanac mărunţit
  • 1/2 ceaşcă de parmezan
  • Sare şi piper

Mod de preparare

1. Se amestecă făina cu praful de copt.
2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine.
3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe. Se coc aproximativ 4-5 minute, depinde de aparat.

Reteta de waffe cu spanac si parmezan a fost oferita de: http://sisterskitchen.ro/


Waffele cu spanac se pot servi cu rosii proaspete, cu crema de branza ca si gustari sau aperitive. Sunt deosebite si usor de pregatit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc