Waffele cu spanac şi parmezan sunt o idee minunata de gustari/aperitive cu care sa va surprindeti invitatii, sau o metoda delicioasa de a va rasfata cu ceva bun.
1. Se amestecă făina cu praful de copt.
2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine.
3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe. Se coc aproximativ 4-5 minute, depinde de aparat.
Reteta de waffe cu spanac si parmezan a fost oferita de: http://sisterskitchen.ro/
Waffele cu spanac se pot servi cu rosii proaspete, cu crema de branza ca si gustari sau aperitive. Sunt deosebite si usor de pregatit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii