Aperitiv din oua cu maioneza

Oua cu maioneza reprezinta reteta unui aperitiv clasic, din vremea bunicilor. Un aperitiv cu maioneza e delicios si potrivit pentru mesele cu multi invitati.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita mustar
  • 100 g ulei
  • 1 lingura smantana
  • un varf de lingurita sare
  • 2 - 3 masline sau putina salata verde

Mod de preparare

Iata modalitatea de prepare a oulelor cu maioneza. Se fierb ouale tari. Cand s-au racit se curata de coaja si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza  pregatita cu mustar, la care s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline. Ouale cu maioneza reprezinta un aperitiv extrem de delicios.


Ouale cu maioneza sunt foarte potrivite pentru mesele de pranz.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori