Barcutele cu ardei sunt aperitive simple si delicioase. Se taie ardeii in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Pe fiecare jumatate se pune pitin unt.
Barcutele cu ardei sunt aperitive simple si delicioase. Se taie ardeii in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Pe fiecare jumatate se pune pitin unt, se presara sare si piper si se dau la cuptor 10 minute. Se curata rosiile de pielite, se taie cubulete si se calesc 3-4 minute. Se pun rosiile peste ardei, apoi se sparge cate un ou. Se pun barcutele pe cate o felie de paine si se baga la cuptor pana se incheaga oul.
Se servesc fierbinti, ornate cu frunze de patrunjel.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste o reteta dietetica si una dintre cele mai apreciate de familia mea, este gustoasa si sanatoasa! Retete dietetice
Tocana de fasole pastaiPrăjitura cu gem de prune și aluat răzuit, este una din prăjiturile copilăriei pe care ne-o prepara mama, cu gem de...
Prajitura cu gem de prune si aluat razuitSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii