Chiflele cu oua jumari sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de chifle, unt, oua, smantana, ceapa verde si bacon.
Chiflele cu oua jumari sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive chiflele se taie in doua si se pun la prajit intr-o tigaie.
Prajim si feliile de bacon.
Topim untul intr-o tigaie si adaugam ouale batute usor cu un praf de sare si putin piper.Le lasam la foc mic amestecand continuu pana se coaguleaza. In ultimul moment adaugam smantana si amestecam.
Repartizam ouale jumari peste jumatatile de chifle prajite, presaram cateva codite de ceapa verde tocata peste fiecare si asezam deasupra feliile de bacon.
Chiflele cu oua jumari se servesc cat sunt calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's Kitchen.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii