Chiftele ca de piept de pasare

Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie paine
  • 1 cartof
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura pesmet.

Mod de preparare

Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta, se pune sare si se toarna peste ceapa prajita. Se fac jumari si cand sunt gata se dau la o parte sa se racoreasca. Se trec apoi prin masina, impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa si cu un cartof, de prefefrinta fiert. Se amesteca bine, se mai adauga un ou crud, o lingura de faina, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele, se dau prin pesmet si se prajesc in untura.


Chiftelele ca de piept de pasare se servesc cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori