Carne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in sferturi. Se amesteca apo
Carne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in sferturi. Se amesteca apoi cu mararul si patrunjelul, tocate marunt, cu miezul de paine, inmuiat in lapte, stors si dat, la randul Iui, prin masina. Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si cimbru, apoi se omogenizeaza si se imparte compozitia in patru parti egale. Intre timp, patru oua se fierb foarte tari. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se imbraca fiecare cu cate o parte din tocatura, apoi se tavalesc prin ou batut si pesmet si se prajesc pe toate partile in ulei incins.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii