Ciupercute de oua umplute

Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun g

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 600 gr salata de legume
  • 150 gr maioneza
  • 50 gr mustar
  • 2 linguri de ulei
  • 1 castravecior murat
  • cateva foi de salata verde
  • sare
  • piper
  • 6 rosii mici

Mod de preparare

Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun galbenusurile sfaramate intr-un vas si se amesteca cu piper, mustar, sare, ulei si castraveciorul murat tocat marunt. Se umplu apoi albusurile cu compozitia obtinuta. Se asaza salata de legume pe un platou rotund, se asaza deasupra ouale umplute, in picioare.


Deasupra fiecarui ou se pune capacelul taiat, dintr-o rosie mica. Se

poate fixa cu putina maioneza, daca acesta aluneca. Pentru aspectul

decorativ se picura rosiilor cateva picaturi de unt. Se pun printre oua

foi de salata verde, taiate marunt.

Alte retete:

Piftie de curcan

Ciuperci la cuptor

Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori