Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun g
Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun galbenusurile sfaramate intr-un vas si se amesteca cu piper, mustar, sare, ulei si castraveciorul murat tocat marunt. Se umplu apoi albusurile cu compozitia obtinuta. Se asaza salata de legume pe un platou rotund, se asaza deasupra ouale umplute, in picioare.
Deasupra fiecarui ou se pune capacelul taiat, dintr-o rosie mica. Se
poate fixa cu putina maioneza, daca acesta aluneca. Pentru aspectul
decorativ se picura rosiilor cateva picaturi de unt. Se pun printre oua
foi de salata verde, taiate marunt.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciuperci la cuptor
Saratele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii