Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in dou
Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in doua. Se infasoara jumatate din clatite in piept ardelenesc si se aseaza in cratita in picioare, alternind cu clatite neinfasurate. Se toarna deasupra supa de legume, se presara cu doua linguri cascaval ras. Din loc in loc se pun bucati mici de unt. Se pune cratita 30 min la cuptor.
Se servesc calde scaldate in sosul lor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii