Cosulete cu ou este un aperitiv cu piept de pui ce se face foarte usor si rapid. Cosuletele din piept de pui este o modalitate ingenioasa de a servi aperitivul.
Pieptul de pui se taie felii subtiri, se bate cu ciocanul pentru snitele,
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
Se ung formele de briosa cu ulei si asezam pe margine cate o felie de piept de pui, avand grija sa punem si pe fundul formei.
Adaugam peste pui masline fara samburi
Spargem cu grija ouale peste masline,
Pe margine adaugam cascaval ras, sare si piper
Dam la cuptorul incalzit cca 15 min.
Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Servi cosuletele cu piept de pui calde.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii