Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se toaca. Se ia sosul alb si se intro
Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se toaca. Se ia sosul alb si se introduc in el cascavalul ras si ouale tocate. Se unge cu unt o farfurie mare, se intinde pe ea compozitia de oua si se pune la rece. Se taie apoi in suvite care se dau prin faina, galbenusuri batute, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot cu lingura cu gauri si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hartie ca sa absoarba uleiul.
Se servesc fierbinti.
Alte retete;
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Chiftele
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeÎn urmă cu câteva zile, din câteva ingrediente am preparat rapid un desert aspectuos și foarte gustos....
Desert gofre cu ciocolata si inghetata de vanilieIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii