Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se toaca. Se ia sosul alb si se intro
Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se toaca. Se ia sosul alb si se introduc in el cascavalul ras si ouale tocate. Se unge cu unt o farfurie mare, se intinde pe ea compozitia de oua si se pune la rece. Se taie apoi in suvite care se dau prin faina, galbenusuri batute, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot cu lingura cu gauri si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hartie ca sa absoarba uleiul.
Se servesc fierbinti.
Alte retete;
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii