Crochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata si se taie in bucati mari.
Crochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata si se taie in bucati mari. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara sosul tartar in mod obisnuit. Faina se amesteca cu laptele, se adauga peste margarina topita si se fierb. Compozitia se raceste si se amesteca cu 3 oua nefierte, sare, piper si ouale fierte. Se modeleaza crochetele (bastonase lungi de cca 3 cm si cu diametrul de 1 cm) si se trec prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc in untura.
Crochetele din ou cu sos tartar se servesc reci, in combinatie cu sos tartar.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii