Crochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata si se taie in bucati mari.
Crochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata si se taie in bucati mari. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara sosul tartar in mod obisnuit. Faina se amesteca cu laptele, se adauga peste margarina topita si se fierb. Compozitia se raceste si se amesteca cu 3 oua nefierte, sare, piper si ouale fierte. Se modeleaza crochetele (bastonase lungi de cca 3 cm si cu diametrul de 1 cm) si se trec prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc in untura.
Crochetele din ou cu sos tartar se servesc reci, in combinatie cu sos tartar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii