Friganele cu paine

Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine
  • 600 ml lapte
  • 2 oua
  • ulei

Mod de preparare

Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o lingurita de ulei. Se pune ulei intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit bine se dau feliile de paine prin ou si se prajesc in ulei pe ambele parti.


Se servesc fierbinti cu sote de morcov, sau cu mazare. Alte retete: Zacusca de ciuperci Papanasi fierti Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci