Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o
Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o lingurita de ulei. Se pune ulei intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit bine se dau feliile de paine prin ou si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Se servesc fierbinti cu sote de morcov, sau cu mazare. Alte retete: Zacusca de ciuperci Papanasi fierti Placinta cu dovleac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii