Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si praful de copt dupa care am adaugat
Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si praful de copt dupa care am adaugat 3 din cele 6 oua. Compozitia am impartit-o in 3 castronele termorezistente. Castronelele le-am pus in cuptorul cu microunde pentru 3 minute la 800W (conform cuptotului meu). Compozitia creste si arata ca in pozele atasate. Am lasat "painica" sa se raceasca (5 minute), dupa care am taiat felii (groase cam cat o felie de paine obisnuita). Apoi am batut ca pentru omleta celelalte 3 oua, am dat "painica" prin ou si am rumenit-o in ulei incins. Am scos friganelele pe servetel ca sa se absoarba surplusul de ulei. Pana sa se raceasca am pus pe jumatate din friganele fructoza si pe cealalta jumatate busuioc si sare.
Cele dulci le-am mancat pe post de desert, ca atare, cele sarate pot reprezenta un substitut gustos si sanatos pentru painea alba langa o friptura. Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii