Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si praful de copt dupa care am adaugat
Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si praful de copt dupa care am adaugat 3 din cele 6 oua. Compozitia am impartit-o in 3 castronele termorezistente. Castronelele le-am pus in cuptorul cu microunde pentru 3 minute la 800W (conform cuptotului meu). Compozitia creste si arata ca in pozele atasate. Am lasat "painica" sa se raceasca (5 minute), dupa care am taiat felii (groase cam cat o felie de paine obisnuita). Apoi am batut ca pentru omleta celelalte 3 oua, am dat "painica" prin ou si am rumenit-o in ulei incins. Am scos friganelele pe servetel ca sa se absoarba surplusul de ulei. Pana sa se raceasca am pus pe jumatate din friganele fructoza si pe cealalta jumatate busuioc si sare.
Cele dulci le-am mancat pe post de desert, ca atare, cele sarate pot reprezenta un substitut gustos si sanatos pentru painea alba langa o friptura. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii