Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese sunt cele mai bune si rapide dulciuri, gata in cateva minute si savurate la fel de repede.
Mama obisnuia sa ne faca la micul dejun, aceste friganele, mie si sorei mele. Ne placeau foarte mult cu dulceata de cirese si ma gandesc ce bune ar fi fost niste cirese rosii facute dulceata din Camara cu Bunatati din Natura.
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant.
Pofta buna!
Friganelele se ung cu dulceata de cirese de la Bunatati din natura si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii