Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama d
Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama de lamaie. Se face un cornet si orneaza ouale. Pe deasupra se pune o lingurita icre negre care in prealabile au fost racite in frigider.
Pofta buna!
Reteta Icre negre in jumatati de oua a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu oua gasiti aici:
Oua umplute cu ciuperci,
Muffins cu ou si bacon,
Cupe de paine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii