Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama d
Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama de lamaie. Se face un cornet si orneaza ouale. Pe deasupra se pune o lingurita icre negre care in prealabile au fost racite in frigider.
Pofta buna!
Reteta Icre negre in jumatati de oua a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu oua gasiti aici:
Oua umplute cu ciuperci,
Muffins cu ou si bacon,
Cupe de paine
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga"De orice se poate lipsi romanul, dar de mancare niciodata.Itinerarul gastronomic, o data stabilit,va fi urmat cu...
Pui SultanicaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii