Se taie cite un capacel de la fiecare rosie si se lasa deoparte. Rosiile se scobesc de miez. Se taie cite un capacel si la ouale tari care se toaca ma
Se taie cite un capacel de la fiecare rosie si se lasa deoparte. Rosiile se scobesc de miez. Se taie cite un capacel si la ouale tari care se toaca marunt pentru garnitura. Se scot cu grija galbenusurile tari, se amesteca cu ceapa prajita sau cruda, sare, piper si putin mustar. Se umplu ouale cu acest amestec. Se pune capacelul rosiilor la loc si se presara deasupra albus tocat marunt. Se prepara maioneza. Se asaza rosiile pe un platou lung dind impresia de ciuperci. Maioneza se toarna imprejurul lor
Se garnisesc cu fisii de gogosar sau cu masline.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaFoarte buna aceasta prajitura rasturnata cu prune si nuci!
Prajitura rasturnata cu prune si nuciNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii