Ochiuri cu parizer

Se pun in grasimea incinsa feliile de parizer (fara a li se scoate pielita de pe margine), pina se string ca niste castronele. In fiecare felie se spa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 felii parizer
  • 50 g unt
  • sare
  • gogosari sau castraveciori

Mod de preparare

Se pun in grasimea incinsa feliile de parizer (fara a li se scoate pielita de pe margine), pina se string ca niste castronele. In fiecare felie se sparge cite un ou. Cind ouale se intaresc putin, se pune deasupra lor cite o bucatica de unt si putina sare. Se tin la cuptor pina ce ochiurile sint gata.
Se servesc calde, garnisite cu feliute subtiri de gogosari si castraveciori

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc