Ochiuri cu slanina

Intr-o farfurie unsa cu unt si rezistenta la foc se pun feliute subtiri si nu prea mari de slanina fiarta si deasupra bucatele tot destul de subtiri d

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua dupa preferinta
  • slanina
  • svaiter
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Intr-o farfurie unsa cu unt si rezistenta la foc se pun feliute subtiri si nu prea mari de slanina fiarta si deasupra bucatele tot destul de subtiri de svaiter. Cand acestea s-au infierbantat, se sparg ouale cu grija, deasupra, se sareaza, se pune o lingura-doua de smantana (100 gr. la 6 oua) si se dau la cuptor la foc iute; se tin 6 pana la 7 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci