Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna
Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii si inabusite in unt, cu sunca si jumatate din cascaval taiat bucatele. Pe deasupra se presara cascaval ras. Se mai da la cuptor sa se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval.
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Comentarii