Ochiuri cu sunca pe felii de franzela prajita

Acest aperitiv este ideal atunci cand trebuie sa pregatim ceva rapid si gustos. Se prajesc feliile de franzela in unt. Se asaza pe fiecare cate o feli

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de franzela
  • 8 felii de sunca
  • 8 oua
  • unt pentru prajit
  • piper

Mod de preparare

Acest aperitiv este ideal atunci cand trebuie sa pregatim ceva rapid si gustos. Se prajesc feliile de franzela in unt. Se asaza pe fiecare cate o felie de sunca si cate un ochi de ou prajit in unt, iar apoi se presara piper.


Se pot servi atat calde cat si reci. Alte aperitive: Ciuperci umplute Placinta cu dovleac Chiftelute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci