Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita stringindu-se, feliile iau forma de cu
Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita stringindu-se, feliile iau forma de cuib. Se sparge cite un ou in fiecare cuib de parizer, se pune cite o bucatica de unt pe deasupra si sare. Se dau la cuptor 10 minute pina se intareste albusul
Se servesc calde
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii